Τρίτη 3 Μαΐου 2016

ΚΛΗΜΑΤΣΙΔΕΣ ΣΑΛΑΤΑ


από τον Athanasios Panagaris

Υλικά
- κληματσίδες
- 1-2 κλαδιά αγριομάραθου
- μερικές σκελίδες σκόρδου
- λάδι
- ξίδι
- αλάτι

Εκτέλεση
Μαζεύουμε τις πιο τρυφερές κορφές από το αμπέλι μας. 


Τις πλένουμε και τις βράζουμε σε σκέτο νερό για περίπου 15 λεπτά.


Στραγγίζουμε και προσθέτουμε στο πιάτο μας τον αγριομάραθο για γεύση και άρωμα. 


Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σκόρδο. 


Καρυκεύουμε με αλάτι, ξίδι και ελαιόλαδο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου