Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΑΓΚΙΝΑΡΟΣΟΥΠΑ




από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- αγκινάρες
- καρότα
- 2 κρεμμύδια ξερά
-1 φλιτζάνι του καφέ ρύζι
- χυμό από 2 λεμόνια
- 2 αυγά
 - αλατοπίπερο
- λάδι
Εκτέλεση


Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις έχουμε σε νερό με λεμόνι για να μη μαυρίσουν


Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα λαχανικά με λίγο νερό για να μαραθούν.




Αφού βράσουν, αλλά να κρατάνε λίγο, προσθέτουμε το ρύζι και ζεστό νερό και αφήνουμε να βράσει καλά η σούπα μας.
Αλατοπιπερώνουμε .


Κάνουμε και το αυγολέμονο , το προσθέτουμε στο φαγητό , ανακινούμε την κατσαρόλα και σερβίρουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου