από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 250 γραμμάρια αλεύρι
- λίγη ρακί
- χυμό λεμονιού
- αλάτι
- λάδι
- χλιαρό νερό όσο σηκώσει
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε τα υλικά μας όλα μαζί και αφήνουμε να μείνει η ζύμη για κανένα μισάωρο να ξεκουραστεί.
Χωρίζουμε την ζύμη μας σε μικρά μπαλάκια μεγέθους καρυδιού.
Ανοίγουμε σε φυλλαράκι το κάθε μπαλάκι ζύμης και φτιάχνουμε τυροπιτάκια χορτοπιτάκια μαραθοπιτάκια που τα τηγανίζουμε στο τηγάνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου