Υλικά
- 3 αυγά
- 1 κούπα γάλα
- ½ κουταλάκι σόδα
- 1 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 3 με τέσσερις κορφές ρίγανη
- 3 με 4 φύλλα δυόσμο
- 1 κούπα τυρί
- αλάτι και πιπέρι...
- αλεύρι όσο πάρει
- 3 αυγά
- 1 κούπα γάλα
- ½ κουταλάκι σόδα
- 1 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 3 με τέσσερις κορφές ρίγανη
- 3 με 4 φύλλα δυόσμο
- 1 κούπα τυρί
- αλάτι και πιπέρι...
- αλεύρι όσο πάρει
- ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ενώνουμε όλα τα υλικά αφήνοντας το αλεύρι για το τέλος. Πρέπει
να γίνει ένας πηχτός χυλός που να μην τρέχει από το κουτάλι μας.
Τηγανίζουμε ρίχνοντας μια μια κουταλιά από το μείγμα μας.
Τους ροδίζουμε και από τις 2 πλευρές και τους στραγγίζουμε για λίγο σε χαρτί
κουζίνας.
Καλή μας όρεξη!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου