από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 2-3 καρότα ξυσμένα στον τρίφτη
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα
- λάδι
- μέλι
- μπαλσάμικο
- θυμάρι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Τρίβουμε το καρότο και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
Τα ανακατεύουμε.
Χτυπάμε το λάδι το μπαλσάμικο το θυμάρι και το μέλι.
Περιχύνουμε την σαλάτα μας και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Αφήνουμε την σαλάτα μας στο ψυγείο για μια ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου