Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΑ ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ



από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

- 200 γραμμάρια ινδική καρύδα
- 60 γραμμάρια βούτυρο
- στέβια 3-4 κουταλιές σούπας
- 60 γραμμάρια αλεύρι
- 1 κουταλάκι μπέκιν πάουντερ
- 2 αυγά
- ελάχιστο γάλα αν χρειάζεται
- καρυδόψυχα 




Εκτέλεση

Χτυπάμε το βούτυρο με την στέβια.
Προσθέτουμε τα αυγά και τα χτυπάμε.
Ρίχνουμε το μπέκιν και το αλεύρι και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Στο τέλος προσθέτουμε την ινδική καρύδα και ανακατεύουμε.
Αν δεν δουλεύεται προσθέτουμε λίγο γάλα για να ενωθούν καλύτερα.
Τα πλάθουμε σε μπισκοτάκια και βάζουμε για στόλισμα ένα κομματάκι καρυδι.


Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου