από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 3 μικρά αγγουράκια
- 1 κρεμμύδι
- φέτα
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- άνιθος
- λάδι
- ξύδι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα αγγουράκια σε λεπτές φέτες με τον πατατοκαθαριστή.
Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές ροδέλες.
Ανακατεύουμε σε μια σαλατιέρα και ρίχνουμε ρίγανη αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε την φέτα και τον ψιλοκομμένο άνιθο.
Τέλος ρίχνουμε το λαδόξυδο χτυπημένο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου