από την Eleni Kariofilli
Υλικά
- γαύρος η σαρδέλα
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- φέτα λιωμένη
- πιπέρι
-σκόρδο ψιλοκομμένο
-αλεύρι και λάδι για
το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα ψάρια
και αφαιρούμε το κόκκαλο.
Σε ένα μπολ βάζουμε την φέτα το σκόρδο, τον μαϊντανό
και λίγο πιπέρι .
Ανακατεύουμε να ενωθεί το μείγμα.
Βάζουμε μία μικρή ποσότητα
από την γέμιση σε ένα φιλετάκι. Σκεπάζουμε με ένα δεύτερο ψαράκι.
Αλευρώνουμε και
τηγανίζουμε.
Σημ.: αν είναι μεγάλες οι σαρδέλες μπορούμε να τις ψήσουμε στον φούρνο!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου