Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΓΕΜΙΣΤΑ


από την Eleni Kariofilli

Υλικά
- γαύρος η σαρδέλα
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- φέτα λιωμένη
- πιπέρι
-σκόρδο ψιλοκομμένο
-αλεύρι και λάδι  για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα ψάρια και αφαιρούμε το κόκκαλο. 


Σε ένα μπολ βάζουμε την φέτα το σκόρδο, τον μαϊντανό και  λίγο πιπέρι .
Ανακατεύουμε να ενωθεί το μείγμα. 
Βάζουμε μία μικρή ποσότητα από την γέμιση σε ένα φιλετάκι. Σκεπάζουμε με ένα δεύτερο ψαράκι. 


Αλευρώνουμε και τηγανίζουμε.



Σημ.: αν είναι μεγάλες οι σαρδέλες  μπορούμε να τις ψήσουμε στον φούρνο!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου