από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 1 μπουτάκι από κατσίκι
- κεφαλοτύρι
- λάδι
- μουστάρδα
- μέλι
- μπαλσάμικο
- αλάτι
- πιπέρι
- δεντρολίβανο
Εκτέλεση
Πλένουμε το κρέας και το αφήνομε να στραγγίξει
Χτυπάμε όλα τα υλικά μας για να ανακατευτούν και αλείφουμε το κρέας με την μαρινάδα.
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και βάζουμε το κεφαλοτύρι και το δεντρολίβανο.
Το τυλίγουμε σε λαδόκολλα.
Το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για κανένα 2ωρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου