από την Giota Haropoulou
Υλικά
- καρπούζι
- τυρί φέτα
- ξερό κρεμμύδι
- φρέσκο δυόσμο
- ελιές
- αλάτι
- λάδι
- ξύδι μπαλσάμικο
Εκτέλεση
Κόβουμε το καρπούζι σε κύβους και το βάζουμε σε ένα μπολ. Τρίβουμε με τα χέρια και την φέτα από πάνω.
Προσθέτουμε τον δυόσμο ψιλοκομμένο και τις ελιές σε ροδέλες.
Αλατίζουμε , ρίχνουμε λίιιιιγο λάδι και για χρώμα τελειώνουμε με το μπαλσάμικο.
Καλή μας όρεξη!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου