Υλικά
- κουλουράκια Θεσσαλονίκης που μας έχουν περισσέψει
- λάδι
- αλάτι
- σκόρδο σε σκόνη
- πάπρικα
Εκτέλεση
Κόβουμε το κουλούρι σε λεπτά φετάκια.
Σε ένα ταψί απλώνουμε μια λαδόκολλα και απλώνουμε τα φετάκια
Τα ψεκάζουμε με λάδι και τα πασπαλίζουμε με αλάτι πάπρικα και σκόρδο σε σκόνη.
Τα γυρνάμε και από την άλλη μεριά και κάνουμε την ίδια διαδικασία.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να πάρουν χρώμα.
Παρατηρήσεις
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποιο αρωματικό επιθυμούμε...
- ρίγανη
- καπνιστή πάπρικα
- κρεμμύδι σε σκόνη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου