από την Despoina Maraki
Υλικά
- 1 κούπα ζάχαρη
- 1 κούπα σπορέλαιο
- 1 κούπα κόκα κόλα
- 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
- 1 κ. γλυκού σόδα φαγητού
- 1 κ. γλυκού κανέλα
- 3-4 κούπες αλεύρι (όσο τραβήξει)
- 1 κούπα σπορέλαιο
- 1 κούπα κόκα κόλα
- 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
- 1 κ. γλυκού σόδα φαγητού
- 1 κ. γλυκού κανέλα
- 3-4 κούπες αλεύρι (όσο τραβήξει)
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το λάδι με τη ζάχαρη ,προσθέτω τη κανέλα ,το
μπεικιν και τη σόδα...ρίχνω την κόκα-κόλα .Μόλις αφρίσει κοσκινίζω το αλεύρι και ζυμώνω μέχρι το μίγμα να ξεκολλήσει από
τα τοιχώματα της λεκάνης.
Ξεκουράζω τη ζύμη για μισή ώρα περίπου.
Ψήνω στους 170 μέχρι να πάρουν χρώμα..
Όσο πιο μικρά τα φτιάξουμε τόσο πιο τραγανά γίνονται!!!
Πασπαλίζω με κανέλα και ζάχαρη πριν τα βάλω στο φούρνο...
Ξεκουράζω τη ζύμη για μισή ώρα περίπου.
Ψήνω στους 170 μέχρι να πάρουν χρώμα..
Όσο πιο μικρά τα φτιάξουμε τόσο πιο τραγανά γίνονται!!!
Πασπαλίζω με κανέλα και ζάχαρη πριν τα βάλω στο φούρνο...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου