από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
-
πιπεριές κέρατο και Φλωρίνης
-
λιαστές ντομάτες
- τυρί φέτα ή μυζήθρα ξηρή αλατισμένη
-
βασιλικός φρέσκος
- πιπέρι
-
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε
τις πιπεριές και αφαιρούμε τα κοτσάνια και τους σπόρους.
Σε
ένα μπολ θρυμματίζουμε με το χέρι ότι τυρί βάλουμε.
Στο
μούλτι αλέθουμε τα φύλλα βασιλικού και τις λιαστές ντομάτες. Αδειάζουμε το μείγμα
στο μπολ με το τυρί.
Προσθέτουμε
και πιπέρι φρεσκοτριμμένο και ανακατεύουμε καλά. Γεμίζουμε κάθε πιπεριά και
κλείνουμε με τα καπάκια τους.
Ψήνουμε στους 180 0 σε προθερμασμένο φούρνο για 40-45 λεπτά , μέχρι να ροδίσουν οι πιπεριές.
Σερβίρουμε στο πιάτο και ραντίζουμε με λίγο λάδι.
Συνοδεύουμε με μια ωραία ντοματοσαλάτα.
Καλή μας όρεξη!!!!
Συνοδεύουμε με μια ωραία ντοματοσαλάτα.
Καλή μας όρεξη!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου