Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΜΑΡΙΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΚΟΤΌΠΟΥΛΟ



από τον Ιωάννη Τριφύλλη

1.

Υλικά

- λάδι
- ξύσμα λεμονιου
- πάπρικα καπνιστή
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη

2

Υλικά

- μουστάρδα
- αλάτι
- κόλιανδρο
- λιωμένο σκόρδο
- πιπέρι
- 1 κουταλάκι μέλι

3

Υλικά

- λάδι
- σόγια 
- ξύδι μπαλσάμικο
- σκόρδο πολτοποιημένο
- θυμάρι
- μέλι
- πάπρικα
- πιπέρι

4

Υλικά

- ρίγανη
- πιπέρι
- κύμινο
- πάπρικα
- κάρυ
- λάδι τόση ποσότητα ανάλογα με την ποσότητα που θα μαρινάρουμε
- μουστάρδα 2 κουταλάκια
- αλάτι
- δυόσμο
- χυμό λεμονιού

5

Υλικά

- γιαούρτι στραγγιστό 2%
- κάρυ
- σκόρδο ψιλοκομμένο η σε σκόνη


6

Υλικά

- γιαούρτι 2%
- μαϊντανός ψιλοκομμένος η εστραγκόν
- σκόρδο ψιλοκομμένο η σε σκόνη
- 3 κουταλιές μουστάρδα


7

Υλικά

- γιαούρτι στραγγιστό 2%
- πάπρικα καυτερή
- κύμινο
- σκόρδο ψιλοκομμένο η σε σκόνη


8

Υλικά

- ντομάτα τριμμένη
- 1/2 κουταλάκι κάρυ
- 1/2 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- λάδι


9

Υλικά


- λάδι
- λεμόνια
- 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- πιπέρι
- δεντρολίβανο
- σάλτσα σόγια 


10

Υλικά

- 1 κουταλιά σούπας μέλι
- 1 κουταλάκι του γλυκού κάρυ
- 2 κουταλιές σούπας κέτσαπ
- μισό φλιτζάνι λάδι
- 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου