από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- 1 κουταλάκι ζάχαρη
- μοσχοσίταρο
- κύμινο
- τοματοχυμός
- 2 κουταλιές βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι
- μπούκοβο αν την θέλουμε καυτερή
Εκτέλεση
Σε κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο και σωτάρουμε το σκόρδο.
Προσθέτουμε τον χυμό και τα μπαχαρικά καθώς και λίγο νεράκι.
Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου