από την Lena Georgoudi
Υλικά
- 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
- ινδοκάρυδο
Προαιρετικά
- αμύγδαλα , καρύδια, φουντούκια
χοντροκομμένα
- κακάο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αδειάζουμε το γάλα. Προσθέτουμε
το ινδοκάρυδο, τόσο όσο να μπορούμε να πλάσουμε το μείγμα σε μπαλάκια.
Αφου πλάσουμε τις χιονούλες τις τυλίγουμε
σε επιπλέον ινδοκάρυδο. Τις βάζουμε στα χαρτάκια και τις αφήνουμε στο ψυγείο
μέχρι να σφίξουν.
Προαιρετικά αν θέλουμε μέσα στο μείγμα
προσθέτουμε αμύγδαλα, καρύδια ή φουντούκια
χοντροκομμένα και κακάο.
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου