από την Vassiliki
Nomikou
Υλικά
- κορν φλέικς σοκολατένια
- 200 γρ. βούτυρο
- 1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ
-2 κουταλιές μερέντα
- λίγο κονιάκ
Εκτέλεση
Βγάζουμε το βούτυρο από το ψυγείο και το αφήνουμε να
μαλακώσει και να έχει θερμοκρασία χώρου.
Κτυπάμε τα μπισκότα στο μουλτι και ενώνουμε όλα τα υλικά καλά.
Τα βάζουμε 2-3 ώρες στο ψυγείο να σφίξουν και μετά τα πλάθουμε σαν αχλάδι.
Αν έχουν μαλακώσει πολύ τα παγώνουμε πάλι για λίγο .
Τα διατηρούμε στο ψυγείο και όταν τα σερβίρουμε τα χιονίζουμε
με άχνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου