Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΜΥΖΗΘΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ



από την Natassa Efentakis

Υλικά

Για την ζύμη

ζύμη για μυζηθροπιτάκια

Για την γέμιση

- 3/4 του κιλού γλυκιά μυζήθρα
- δυόσμος ψιλοκομμένος
- 1 αυγό χτυπημένο
- αλάτι
- πιπέρι




Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε την ζυμη για μυζηθροπιτάκια.
Ετοιμάζουμε την γέμιση.
Ανοίγουμε τα φυλλαράκια μας και τοποθετούμε την γέμιση και τα κλείνουμε σε μισοφέγγαρο.


Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι



Παρατήρηση

1.Μπορούμε να τα διατηρήσουμε στον καταψύκτη.
2.Μπορούμε να βάλουμε ότι γέμιση θέλουμε και να κάνουμε μαραθοπιτάκια,χορτοπιτάκια,χορτοτυροπιτάκια κλπ,





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου