από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 4 κρεμμύδια κομμένα σε χοντροκομμένες ροδέλες
- 2 αυγά
- 1 μικρό γάλα εβαπορέ
- 130 γραμμάρια αλεύρι
- λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε χοντρές ροδέλες και τα ξεχωρίζουμε σε δακτυλίδια.
Ετοιμάζουμε το κουρκούτι μας χτυπώντας το γάλα με τα αυγά το αλεύρι και το αλάτι.
Βουτάμε τα δαχτυλίδια του κρεμμυδιού στο κουρκούτι και τα αφήνουμε να ρουφήξουν χυλό.
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου