Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΡΕΓΓΟΣΑΛΑΤΑ



από την Giota Haropoulou

Υλικά
- αυγά από 1 ρέγγα
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 2-3 παξιμάδια κρίθινα
- ελαιόλαδο
- χυμό από 2-3 λεμόνια

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε λίγο νερό και μουσκεύουμε τα παξιμάδια , για να μαλακώσουν.
Κατόπιν σε ένα μούλτι βάζουμε όλα τα  υλικά λίγα λίγα και τα κάνουμε αλοιφή.



Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε λάδι και χυμό λεμονιού.
Βάζουμε και 1-2 τσιπουράκια και στην υγειά μας!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου