από την Γωγώ Βαγενά
Υλικά
- 1 πακέτο βούτυρο Φλώρα
- 2 φλιτζάνια ζάχαρη
- 5 αυγά
- 1 φλυτζάνι χυμό πορτοκάλι και
- ξύσμα από 2 πορτοκάλια
- 1 σακουλάκι κουβερτούρα σταγόνες γάλακτος
- 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 450 γραμμάρια φαρινάπ
- 2 φλιτζάνια ζάχαρη
- 5 αυγά
- 1 φλυτζάνι χυμό πορτοκάλι και
- ξύσμα από 2 πορτοκάλια
- 1 σακουλάκι κουβερτούρα σταγόνες γάλακτος
- 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 450 γραμμάρια φαρινάπ
Εκτέλεση
Όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη και προσθέτουμε και τα αυγά με τον χυμό πορτοκαλιού και το ξύσμα.
Όταν χτυπηθούν καλά προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέκιν πάουντερ ανακατεύοντας μόνο με μια σπάτουλα.
Στο τέλος προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε για να ενωθεί με το μείγμα μας.
Σε βουτυρωμένη φόρμα ρίχνουμε το μείγμα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 με 45 λεπτά
Καλή επιτυχία
Όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη και προσθέτουμε και τα αυγά με τον χυμό πορτοκαλιού και το ξύσμα.
Όταν χτυπηθούν καλά προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέκιν πάουντερ ανακατεύοντας μόνο με μια σπάτουλα.
Στο τέλος προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε για να ενωθεί με το μείγμα μας.
Σε βουτυρωμένη φόρμα ρίχνουμε το μείγμα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 με 45 λεπτά
Καλή επιτυχία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου