Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ ΣΚΟΡΔΑΤΑ



από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

- μπαγιάτικο ψωμί μπαγκέτα
- σκόρδο σε σκόνη
- λάδι
- πάπρικα



Εκτέλεση

Κόβουμε με κοφτερό μαχαίρι την μπαγκέτα σε πολύ λεπτές φέτες.
Απλώνω λαδόκολλα στο ταψί και ακουμπώ τις φέτες του ψωμιού.
Τις ψεκάζω με λάδι και τις πασπαλίζω με σκόνη σκόρδου και πάπρικα.
Γυρίζω και από την άλλη μεριά τις φέτες και κάνω την ίδια διαδικασία.
Τα ψήνω σε 150 βαθμούς μέχρι να ψηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου