Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΜΕ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΟΖΑΧΑΡΗ




από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

- 1 πακέτο σφολιάτα
- 3 μήλα
- 3-4 κουταλάκια του γλυκού στέβια
- 1 κουταλάκι κανέλα




Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και τρίβουμε στον τρίφτη τα μήλα.
Ανακατεύουμε την στέβια και την κανέλα.
Σε μια λαδόκολλα απλώνουμε την σφολιάτα και την πασπαλίζουμε με την κανέλα και την στέβια.





Αφού στραγγίξουμε το μήλο από τους χυμούς του το απλώνουμε πάνω στην σφολιάτα.



Με την βοήθεια της λαδόκολλα γυρίζουμε το φύλλο της σφολιάτας σε ρολό.



Το τυλίγουμε με την λαδόκολλα και το βάζουμε στην κατάψυξη για να σφίξει.
Το κόβουμε σε ροδέλες και το βάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα.



Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς.

Μονάδες μέτρησης :1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου