από την Γωγώ Βαγενά
Υλικά
- 10 ποτήρια γάλα
- 1 ½ ποτήρι ζάχαρη
- 2 ποτήρια σιμιγδάλι
- 2 φακελάκια vanilla
- 150 γρμ βούτυρο
- 6 αυγά
- ξύσμα πορτοκάλι
- κανέλα
Εκτέλεση
Βάζουμε το γάλα στην κατσαρόλα το βούτυρο, ζάχαρη, σιμιγδάλι και vanilla
Ανακατεύουμε να γίνει κρέμα, και τέλος προσθέτουμε να χτυπημένα αυγά
Ρίχνουμε τη γαλατόπιτα στο ταψί
Και ψήνουμε στους 180 βαθμούς
Για 1:00 ώρα. ..
Σερβίρουμε με κανέλα! !!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου