από την Stella Glava
Υλικά
1 συσκευασία αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 200 γρ ελιές χωρίς κουκούτσια
- 1 κουτί μπύρα
- λίγο αλάτι
- ρίγανη
- ελάχιστο νεράκι.
- λίγο σουσάμι για πασπάλισμα
- λίγο σουσάμι για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Ρίχνουμε το αλεύρι σε ένα μπολ και ανοίγουμε μια λακούβα στην μέση
Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
Λάδι δεν θα βάλουμε στην ζύμη μας , επειδή θα βγάλουν οι ελιές μας.
Λάδι δεν θα βάλουμε στην ζύμη μας , επειδή θα βγάλουν οι ελιές μας.
Η ζύμη κολλάει λίγο στα χέρια.
Αφήνουμε να τραβήξει λίγο και το κόβουμε!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου