Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΚΕΙΚ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ




από την Γωγώ Βαγενά

Υλικά
- 2 ποτήρια του νερού καλαμποκέλαιο 
- 2 ποτήρια του νερού ζάχαρη 
- 3 πορτοκάλια μέτρια ή 2 μεγάλα πλυμένα καλά και περασμένα στο μούλτι μαζί με τη φλούδα τους
- 4 αυγά
- 3 ποτήρια του νερού φαρινάπ
- 4 κουταλάκια του γλυκού κοφτά μπέικιν πάουντερ
- 3 βανίλιες
- ζάχαρη άχνη
- λίγο βιτάμ για τη φόρμα

Εκτέλεση
Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν

Προσθέτουμε τα πολτοποιημένα πορτοκάλια , τις βανίλιες, τα αυγά και χτυπάμε


Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι το μπέικιν πάουντερ και χτυπάμε ίσα ίσα για να ανακατευτεί το 
μείγμα

Ψήνουμε στους 180 c για μία ώρα

Υ.Γ 
 Εγώ έκανα τη μισή δόση.
Φαίνεται κιόλας στις φωτογραφίες που ανέβασα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου