από την Γωγώ Βαγενά
Υλικά
- 2 ποτήρια του νερού καλαμποκέλαιο
- 2 ποτήρια του νερού ζάχαρη
- 3 πορτοκάλια μέτρια ή 2 μεγάλα πλυμένα καλά και περασμένα στο μούλτι μαζί με τη φλούδα τους
- 4 αυγά
- 3 ποτήρια του νερού φαρινάπ
- 4 κουταλάκια του γλυκού κοφτά μπέικιν πάουντερ
- 3 βανίλιες
- ζάχαρη άχνη
- λίγο βιτάμ για τη φόρμα
- 2 ποτήρια του νερού ζάχαρη
- 3 πορτοκάλια μέτρια ή 2 μεγάλα πλυμένα καλά και περασμένα στο μούλτι μαζί με τη φλούδα τους
- 4 αυγά
- 3 ποτήρια του νερού φαρινάπ
- 4 κουταλάκια του γλυκού κοφτά μπέικιν πάουντερ
- 3 βανίλιες
- ζάχαρη άχνη
- λίγο βιτάμ για τη φόρμα
Εκτέλεση
Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν
Προσθέτουμε τα πολτοποιημένα πορτοκάλια , τις βανίλιες, τα αυγά και χτυπάμε
Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι το μπέικιν πάουντερ και χτυπάμε ίσα ίσα για να ανακατευτεί το μείγμα
Ψήνουμε στους 180 c για μία ώρα
Υ.Γ
Εγώ έκανα τη μισή δόση.
Φαίνεται κιόλας στις φωτογραφίες που ανέβασα!!!
Εγώ έκανα τη μισή δόση.
Φαίνεται κιόλας στις φωτογραφίες που ανέβασα!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου