Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΜΗΛΟΤΗΓΑΝΙΤΕΣ


από την Giota Haropoulou

Υλικά
- 1 φλιτ αλεύρι φαρινάπ
- 1  φλιτ νερό
- 2 αυγά
- 2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
- 1 μήλο κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
- λάδι
- καρύδια, αμύγδαλα, φουντούκια, άχνη, κανέλα, ότι θέλουμε για το πασπάλισμα

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Βάζουμε λάδι σε ένα τηγάνι και μόλις κάψει ρίχνουμε από το μείγμα μας κουταλιές κουταλιές. 
Η θερμοκρασία μας θα είναι μέτρια ως δυνατή.
Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν καλά.
Βγάζουμε τις μηλοτηγανίτες μας και τις ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν καλά.
 Πασπαλίζουμε με ότι μας αρέσει.
Σημ. : οι μηλοτηγανίτες της εικόνας είναι ακριβώς η μισή δοσολογία των υλικών μας.

Καλή μας απόλαυση!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου