από την Γωγώ Βαγενά
Υλικά
- 600 γραμμάρια τυρί φέτα
- 400 γραμμάρια γιαούρτι
- 150 γραμμάρια μαργαρίνη
- 4 αυγά
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 φλιτζάνι γάλα
- 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1/4 κουτάλι φαγητού μοσχοκάρυδο τριμμένο
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο με τα αυγά.
Προσθέτουμε το γιαούρτι το γάλα και το χτυπάμε λίγο ακόμα
Ρίχνουμε το αλέυρι και σταματάμε το χτύπημα.
Ρίχνουμε τη φέτα το μοσχοκάρυδο το πιπέρι.
Το αδειάζουμε σε βουτυρωμενο ταψάκι.
Ρίχνουμε στην επιφάνεια βούτυρο σε φλουδίτσες.
Την ψήνουμε για 40-50 λεπτά η μέχρι να να ροδίσει από πάνω.
Προσθέτουμε το γιαούρτι το γάλα και το χτυπάμε λίγο ακόμα
Ρίχνουμε το αλέυρι και σταματάμε το χτύπημα.
Ρίχνουμε τη φέτα το μοσχοκάρυδο το πιπέρι.
Το αδειάζουμε σε βουτυρωμενο ταψάκι.
Ρίχνουμε στην επιφάνεια βούτυρο σε φλουδίτσες.
Την ψήνουμε για 40-50 λεπτά η μέχρι να να ροδίσει από πάνω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου