από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
Εκτέλεση
Υλικά
- σουπιές καθαρισμένες και κομμένες
- σπανάκι και άλλα
γιαχνερά χόρτα αν έχουμε
- λάδι
- κρεμμύδια χλωρά και
το πράσινο
- άνηθο
- 1 ποτήρι κρασί
-1 κ.σ πελτέ
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε στο λάδι τα κρεμμύδια και προσθέτουμε κατόπιν κ
αι τις σουπιές.
Ρίχνουμε και το κρασί και όταν εξατμιστεί προσθέτουμε ζεστό νερό.
Βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν .
Ρίχνουμε τον πελτέ αραιωμένο σε λίγο ζεστό νερό ,το κομμένο
σπανάκι η και τα άλλα χόρτα αν έχουμε , τον άνηθο, αλάτι και μπόλικο πιπέρι.
Μόλις πάρουν μια βράση σβήνουμε το μάτι και σερβίρουμε.
Καλή μας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου