Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ


από την Γωγώ Βαγενά

Υλικά
 -5 κολοκύθια στο μέγεθος της παλάμης
- 2 αυγά
- αλεύρι όσο πάρει
- 150 γρ  φέτα
- πιπέρι
- λίγο αλάτι
-  κρεμμύδι
- δυόσμος
Εκτέλεση
           
Τρίβουμε τα κολοκύθια στον τρίφτη και τα στρίβουμε. Τρίβουμε το κρεμμύδι και ρίχνουμε τα αυγά, την  φέτα λίγο αλάτι, πιπέρι και αλεύρι τόσο όσο να μας δώσει ένα χυλό ούτε σφιχτό ούτε αραιό.  
Δυόσμο αν υπάρχει ρίχνουμε γιατί του πάει. 
Τέλος  παίρνουμε το χυλό με το κουτάλι και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι όπως τις πατάτες.



Σημ. :  η ζύμη να είναι αφράτη!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου