Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ ΛΑΔΙ ΤΡΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ



από την Eleni Kariofilli

Υλικά

- μανιτάρια πλευρώτους
- κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- σκόρδο ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- κουρκουμάς
- 1 κουταλιά της σούπας λάδι τρούφας 
- 4 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
- 2 κύβους (λαχανικών και κοτόπουλου)
- 1 μικρή κρέμα γάλακτος




Εκτέλεση

Σωτάρουμε το κρεμμύδι το σκόρδο τα μανιτάρια.
Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό,τους κύβους τον κουρκουμά και το αλατοπίπερο.
Τα βράζουμε γα 15 λεπτά αφήνοντας λίγο ζουμάκι.
Αν δεν έει μείνει τοτε προσθέτουμε λίγο νεράκι.
Ρίχνουμε την γαλοπούλα το λάδι τρούφας και την κρέμα γάλακτος μέχρι να δέσειη κρέμα.
Σβήνουμε την φωτιά και ρίχνουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου