Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

ΠΑΣΤΕΛΙ ΚΕΡΑΜΟΥΤΣΙΟΥ



από την Κατερίνα Αλεξάκη

Υλικά

- 4 κουταλιές της σούπας μέλι
- 4 κουταλιές νερό
- 2/3 του φλιτζανιού ζάχαρη
- 3 φλιτζάνια σουσάμικαβουρντισμένο
- 1 φλιτζάνι διάφορους σπόρους (αμύγδαλα φουντούκια κλπ)





Εκτέλεση

Βράζουμε το νερό το μέλι για 5 με 8 λεπτά και προσθέτουμε και την ζάχαρη.
Καβουρντίζουμε το σουσάμι και τους σπόρους.
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί μέσα στην κατσαρόλα μέχρι να ενωθούν μεταξύ τους.
Το απλώνουμε σε λαδόκολλα με μια σπάτουλα και το αφήνουμε να κρυώσει.
Το κόβουμε σε κομμάτια.

 Παρατηρήσεις

Μπορούμε να βάλουμε μέσα σταφίδες γκότζιμπέρυ και ότι άλλα αποξηραμένα φρούτα θέλουμε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου