Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ


σε συνταγή από την Κατερίνα Θεοδώρου

Υλικά
- σπανάκια
- φρέσκο  κόλιανδρο
- δυόσμος
- πράσινα κρεμμυδάκια
- φέτα
- σουσάμι
- αλάτι
- λάδι
- 1 κιλό περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 μπέικιν πάουντερ
- 1 seven up
- λάδι
- νερό αν χρειαστεί
Εκτέλεση
Πλένουμε και τεμαχίζουμε όλα τα χορταρικά μας. Τα ζυμώνουμε  με λίγο αλάτι για να μαραθούν.
Προσθέτουμε την φέτα, λίγο λάδι και σουσάμι.
Ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το seven up, και λίγο λάδι.
Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένας  πολύ πηχτός χυλός. Αν χρειαστεί προσθέτουμε ελάχιστο νεράκι.
Σμίγουμε τον χυλό με τα χορταρικά μας και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180- 200 0
Πασπαλίζουμε με μπόλικο σουσάμι και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.
Καλή μας όρεξη!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου