από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 1 φλιτζάνι του καφέ
φακές σπασμένες
- 1 φλιτζάνι του καφέ ρύζι
- 2 καρότα
- 2-3 κρεμμύδια φρέσκα
- 2 αγκινάρες
- μαϊντανός
- κόλιανδρος
- ελαιόλαδο
- χυμός από 1-2 λεμόνια
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις φακές να πάρουν μια βράση.
Εν τω μεταξύ πλένουμε και ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά μας.
Τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα μας και μόλις πάρουν μια βράση κι
αυτά προσθέτουμε και το ρύζι.
Αλατοπιπερώνουμε και νοστιμίζουμε με τον χυμό των λεμονιών
μας.
Μόλις βράσει η σούπα μας σερβίρουμε και ρίχνουμε ελαιόλαδο
στο πιάτο μας. Αν θέλουμε βάζουμε ακόμα λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και
Καλή μας όρεξη!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου