από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- σκουμπριά
- λάδι
- ρίγανη
- σκόρδο
- λεμόνι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα ψάρια.
Τα χαράζουμε κάθετα από την μια πλευρά.
Τα αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε κομματάκια σκόρδου στην κοιλιά.΄
Τα τοποθετούμε στο ταψί και προσθέτουμε σκόρδο λάδι ρίγανη και λεμόνι.
Προσθέτουμε και μισό ποτήρι νερό και τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς για ένα μισάωρο σε προθερμασμένο φούρνο..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου