Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΟΤΑΤΖ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ



από την Eleni Kariofilli

Υλικά

- μανιτάρια άσπρα μεγάλα
- ντομάτα ψιλοκομμένη
- αλάτι
- πιπέρι
- τυρί κότατζ



Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια.
Αφαιρούμε το ποδαράκι από το μανιτάρι και τα ψήνουμε στον αέρα για 15 λεπτά.
Τα γεμίζουμε με την ντομάτα και τα βάζουμε ξανά στον φούρνο και τα ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά.
Τέλος προσθέτουμε το τυρί το κότατζ.
Για την δίαιτα των μονάδων μετράμε 1 μονάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου