Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΜΠΙΦΤΈΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ



από την Eleni Kariofilli

Υλικά

- κιμάς από στήθος κοτόπουλου
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- δυόσμος
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα
- ξύδι ένα σφηνάκι
- 1 πιπεριά πράσινη περασμένη στο μούλτι
- βρώμη
- 2 αυγά




Εκτέλεση

Προσθέτουμε όλα τα υλικά στον κιμά από κοτόπουλο εκτός την βρώμη.
Ζυμώνουμε καλά και μέχρι να ενωθούν τα υλικά μας.
Τέλος προσθέτουμε τόση βρώμη ώστε να πλάθεται εύκολα το μπιφτέκι.
Το αφήνουμε στο ψυγείο να ενωθούν οι γεύσεις για λίγες ώρες.
Ψήνουμε τα μπιφτέκια στο γκρίλ σε σχάρα για ένα μισάωρο.
Μονάδες 3


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου