Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΣΦΟΥΓΓΑΤΟ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ






από την Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
- 6 αυγά
- 4 μεγάλες πατάτες
- 6 κολοκυθάκια
- ελαιόλαδο
- αλατοπίπερο
- 6-7 κουταλιές σούπας γάλα
- 1 γιαουρτάκι

Εκτέλεση
Τρίβουμε στο χοντρό τον τρίφτη τις πατάτες 


και τα κολοκυθάκια.


Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βαθύ βάζουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά τις πατάτες με σκεπασμένο το τηγάνι για 10 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσουν.


Προσθέτουμε και τα κολοκυθάκια και τα αφήνουμε άλλα 5 λεπτά μαζί με τις πατάτες, σκεπασμένα πάλι.
Αδειάζουμε το περιεχόμενο σε αντικολλητικό ταψάκι.


 Εν τω μεταξύ χτυπάμε τα αυγά με αλατοπίπερο και το γάλα και προσθέτουμε και το γιαουρτάκι. 


Ανακατεύουμε καλά το μείγμα και το αδειάζουμε στο ταψί. Κουνάμε το ταψάκι να ενσωματωθούν τα υλικά και πασπαλίζουμε με λίγη φέτα ή άλλο τυρί της αρεσκείας μας. 
+

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει η ομελέτα μας.


Την σερβίρουμε σε κομμάτια μαζί με μια ντοματοσαλάτα.

Καλή μας όρεξη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου