Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΚΟΛΟΚΥΘΟΑΝΘΟΙ ΓΕΜΙΣΤΟΙ ΜΕΦΕΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ



από την Θεοδώρα Τριφύλλη

Υλικά

- κολοκυθοανθοί
- φέτα θρυμματισμένη
- λίγο ανθότυρο
- πιπέρι
- 2-3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- άνιθος ψιλοκομμένος
-  2 αυγά
- λάδι
- γάλα 




Εκτέλεση

Πλένουμε τους κολοκυθοανθούς αφού πρώτα αφαιρέσουμε τους στήμονες.
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τον άνιθο.
Έχουμε θρυμματίσει την φέτα και το ανθότυρο και ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά και το κρεμμύδι και τον άνιθο.
Γεμίζουμε τους κολοκυθοανθούς και στρίβουμε τα πέταλα ώστε να μην βγεί η γέμιση έξω.
Τους απλώνουμε σε ταψάκι πλαγιαστούς και ρίχνουμε λάδι και λίγο γάλα.
Τους ψήνουμε σε δυνατό φούρνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου