από την Eleni Kariofilli
Υλικά
-κολοκυθοκορφάδες
- βλίτα
- σέσκουλα
- άνηθο
- μάραθο
- μαϊντανό
- κρεμμυδάκια
φρέσκα
- μερικά
κολοκυθάκια
- ξερό κρεμμύδι
- ελαιόλαδο
- κάνα δυο ώριμες
ντομάτες
- αλατοπίπερο
- φέτα.
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, ξερό και φρέσκα και τα
κολοκυθάκια σε χοντρά κομμάτια και τα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε τα χόρτα χοντροκομμένα (στα 2 η στα τρία) και
συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαραθούν καλά.
Προσθέτουμε την ντομάτα σε κύβους το αλατοπίπερο και λίγο
νερό και βράζουμε μέχρι να είναι έτοιμα τα χόρτα.
Αν θέλουμε προσθέτουμε φέτα χοντροτριμμένη στο τέλος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου