Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

VICTORIA SPONGE CAKE


από την Τζένη Λάγαρη

Υλικά
 - 4 μεγάλα αυγά
- 225 γρ. άχνη
-  225 γρ, αλεύρι που φουσκώνει
-  1 ½    κουταλάκι μπεκιν πάουντερ
- 25 ανάλατο βούτυρο μαλακό.
Για την κρέμα βουτύρου
- 100 γρ.,ανάλατο βούτυρο μαλακό
- 200 γρ., άχνη κοσκινισμένη
-  1 βανίλια
- (2 κουταλιές γάλα αν χρειαστεί)
-  μαρμελάδα φράουλα

Εκτέλεση

Όπως κάνετε το κεκακι σας 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο 25 με 30 λεπτά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου