Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

ΣΟΥΦΛΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ




από την Eleni Kariofilli

Υλικά

- 2-3 μελιτζάνες φλάσκες σε χομτρές φέτες
- λάδι
- μπέϊκον
- τυρί του τόστ
- 1 κρέμα 




 Εκτέλεση

Αλοίφουμε τις μελιτζάνες με λάδι και τις ψήνουμε στον φούρνο.
 Εναλλακτικά μπορούμε να τις τηγανίσουμε.
Στρώνουμε σε ένα πυρέξ μια στρώση μελιτζάνες και μια στρώση μπέϊκον.
Στρώνουμε μιά στρώση τυρί του τόστ.
Επαναλαμβάνουμε άλλη μια στρώση με τα υλικά μας.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τρυπάμε σε κάποια σημεία για να απορροφηθεί η κρέμα.
Αφήνουμε καμμιά ώρα περίπου να τραβήξει και την ψήνουμε έως απορροφηθεί η κρέμα και πάρει χρώμα το τυρί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου