από την Ioanna Zagkla
Υλικά
- 2 ξερά κρεμμύδια
- 2 σκελίδες σκόρδου
- 2 καρότα
- 250 γρ μανιτάρια
- θυμάρι
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- ντομάτα
Εκτέλεση
Πολτοποιούμε στο μούλτι τα κρεμμύδια και αφού κάψει το λάδι
τα σοτάρουμε.
Προσθέτουμε τα καρότα και το σκόρδο ψιλοκομμένα κι αυτά στο
μούλτι
Εν τω μεταξύ έχουμε ετοιμάσει τα μανιτάρια μας κομμένα σε
λεπτές φετούλες.
Τα σοτάρουμε μαζί με την ντομάτα που την έχουμε ψιλοκόψει κι αυτήν και τα υπόλοιπα μυρωδικά μας.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να βράσει η σάλτσα για 20 λεπτά περίπου.
Βράζουμε και ότι ζυμαρικό θέλουμε.
Σερβίρουμε με την σάλτσα από
πάνω και καλή μας όρεξη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου