Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΡΑΣΑΤΗ



από την Θεοδώρα Τριφύλλη

Υλικά

- φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
- 2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
- λάδι
- κρασί ένα κρασοπότηρο
- καρίνο
- σκόρδο σε σκόνη
-  ρίγανη
- πιπέρι
- καυτερή πάπρικα κατά βούληση
- αλάτι
- λίγο αλεύρι




Εκτέλεση

Κόβουμε το κοτόπουλο και τα κρεμμύδια.


Μαρινάρουμε το κοτόπουλο και το αφήνουμε να μείνει στο ψυγείο για να ενωθούν τα μυρωδικά.
Τσιγαρίζουμε τις ροδέλες κρεμμυδιού και μετά τις μπουκιές κοτόπουλου.
Σβήνουμε με κρασί και αφήνουμε να σιγοβράσει.
Προσθέτουμε το αλάτι.


Δένουμε στο τέλος την σάλτσα με λίγο κρασί και ελάχιστο αλεύρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου