από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- 2 ώριμα αβοκάντο σε κύβους κομμένα
- 2 κονσέρβες τόνου σε νερό
- 1 κρεμμύδι σε φέτες
- 1 αγγούρι σε κύβους
- γλιστρίδα
- λάδι
- χυμό λεμονιού
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε σαλατιέρα τα λαχανικά και ρίχνουμε το αλάτι αι το ππιπέρι.
Προσθέτουμε τον τόνο στραγγισμένο.
Χτυπάμε το λαδολέμονο και περιχύνουμε την σαλάτα.
Τέλος προσθέτουμε την γλιστρίδα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου