Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΑΠΛΟΙ



από την Ευαγγελία Βανιώτη

Υλικά

- κολοκυθάκια τριμμένα στον τρίφτη
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κουταλιά σούπας δυόσμο 
- 1 κουταλιά σούπας καλαμποκάλευρο
- λάδι
- λίγο ξερό κρεμμύδι τριμμένο



Εκτέλεση

Στραγγίζουμε το κολοκύθι το τριμμένο
Ζυμώνουμε τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο.
Τους σερβίρουμε με λεμόνι και λευκό κρασί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου