Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΚΩΤΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ


από την χρυσα κυριακοπουλου

Υλικά 
- 3 φέτες συκώτι μοσχαρίσιο 
- 1 κούπα γάλα 
- φρυγανιά τριμμένη 
- αλάτι 
- λεμόνι 
- λίγο ελαιόλαδο για το 
τηγάνι

Εκτέλεση 
Κόβουμε τις φέτες από το συκώτι στη μέση κ τις βάζουμε σε ένα μπολ με γάλα,
το αφήνουμε τουλάχιστον μια ώρα κ μετά σουρώνουμε.


Σ ένα άλλο μπολ βάζουμε την τριμμένη φρυγανιά,


ρίχνουμε και αλάτι, ανακατεύουμε και πανάρουμε το συκώτι, 


τηγανίζουμε το κάθε κομμάτι για 1 μισή λεπτό περίπου την κάθε πλευρά ίσα να πάρει λίγο χρώμα.

Δεν το αφήνουμε να ψηθεί πολύ γιατί θα γίνει πολύ σκληρό. 


Παρατήρηση : Δεν αφήνουμε το τηγάνι μας να κάψει πολύ,χαμηλώνουμε το μάτι για να μη μας καεί το συκωτάκι μας!!!!!!!
Καλή επιτυχία!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου