Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

ΤΟΡΤΙΓΕΣ ΜΕ ΒΡΑΣΤΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΑΙ ΓΚΟΥΝΤΑ



από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

- τορτίγες
- βραστή μπριζόλα
- τυρί γκούντα
- φέτες ντομάτας
- κέτσαπ
- ρίγανη
- λάδι 
- γάλα



Εκτέλεση

Βρέχουμε τις τορτίγες.
Απλώνουμε κέτσαπ στην τορτίγια και τοποθέτουμε το τυρί,την βραστή μπριζόλα και την ντομάτα.
Πασπαλίζουμε την ντομάτα με λίγη ρίγανη.



Τις τυλίγουμε ρολό και τις τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε λαδώσει.
Τις περιχύνουμε με γάλα και λίγο λάδι.



Τις ψήνουμε στους 150 βαθμούς μέχρι να ψηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου