από την χρύσα κυριακοπούλου
Υλικά
- 1 & 1/2 κιλό χοιρινό σπάλα κομμένο σε κύβους
- 1 στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκκαλο κομμένο σε κύβους
- 1 ντομάτα σε φέτες
- 1 πιπεριά πράσινη σε λωρίδες
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 150 γρ.φετα τριμμένη
- 150 γρ. κίτρινο τυρί σε κύβους
- Μισή κούπα ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
- 1 στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκκαλο κομμένο σε κύβους
- 1 ντομάτα σε φέτες
- 1 πιπεριά πράσινη σε λωρίδες
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 150 γρ.φετα τριμμένη
- 150 γρ. κίτρινο τυρί σε κύβους
- Μισή κούπα ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
- Λαδοκολλα
- Αλουμινόχαρτο
- Αλουμινόχαρτο
Εκτελεση
Σε μια λεκάνη βάζουμε τα κρέατα μας τα αλατοπιπερωνουμε.
Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά μας και ανακατεύουμε καλά να " μπερδευτούν " όλα μαζι.
Λαδώνουμε ένα ταψί ,στρώνουμε το αλουμινόχαρτο ,μετά τη λαδοκολλα.
Λαδώνουμε ένα ταψί ,στρώνουμε το αλουμινόχαρτο ,μετά τη λαδοκολλα.
Αδειάζουμε το μείγμα μας.
Κλεινουμε καλά τη λαδοκολλα κ το αλουμινόχαρτο κ σιγοψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 200 βαθμούς κελσίου για 2 με 3 ώρες περιπου.
Μετά από 2 ώρες ανοιγουμε το αλουμινόχαρτο και την λαδόκολλα και αφήνουμε να πάρει χρώμα και......
Καλή όρεξη!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου