από την χρύσα κυριακοπούλου
Υλικά
- 250 γρ ζάχαρη
- 250 γρ καρύδα
- 150 γρ.βουτυρο
- 150 γρ.βουτυρο
- 40 γρ σιμιγδάλι
- 30 ml κονιάκ
- 2 αυγά
- 2 βανιλιες
- 2 αυγά
- 2 βανιλιες
Εκτελεση
Χτυπάμε τη ζάχαρη με τα αυγά να αφρατεψουν.
Προσθέτουμε και το βούτυρο.
Επειτα τα υπόλοιπα υλικά μας μέχρι να ενσωματωθούν όλα.
Αφήνουμε το μείγμα μας λίγο να ξεκουραστεί για να δέσει καλύτερα κ να πλάθεται ευκολότερα!
Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα βάζουμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο ,στους 180 βαθμούς κελσίου στον αερα για ένα τέταρτο!!!
Καλή επιτυχία!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου